Boxsun
Avonturen van Febast: De Strijd Tegen Beroertes

Tijd is cruciaal!

HET SPEL

Beroerte is een stille doder, ieder jaar lijden 18.000 Belgen hier aan. Daarom is het van cruciaal belang om de symptomen zo vlug mogelijk te herkennen.


Avonturen van Febast: De Strijd Tegen Beroertes leert jongeren tussen 6 en 10 jaar deze symptomen te herkennen. Zij begeven zich vaak bij de meest kwetsbaren onder ons. Door hen de symptomen aan te leren kunnen ze snel ingrijpen.


We nemen de jongeren mee op een avontuur met Febast. Daar helpen ze Febast met het herkennen van deze symptomen en Febast transporteert hen in de bloedstroom met de lanceercode '112'. Op deze manier helpen ze Febast to BE FAST!


Reis doorheen de bloedstroom met Febast en help hem met het ontwijken van obstakels. Verzamel bloedklonters tot Febast zijn doel heeft bereikt:


De grote bloedklonter!

FEBAST, DE GROTE HELDDe avonturen van Febast in onze bloedstroom zorgen ervoor dat er mensenlevens gered worden.


Daarom is hij onze grote held!

DE MONITORKAMERFebast helpt graag mensen en dit doet hij vanuit zijn monitorkamer. Hier speurt hij de symptomen van een beroerte op en weet hij waar zijn hulp nodig is.

DE SYMPTOMENEen beroerte kan vele verschillende symptomen vertonen. Daarom is het van belang deze op een leuke en duidelijke manier aan te leren.

DE BLOEDSTROOMWe nemen je mee doorheen de bloedstroom. Het is jouw taak om de obstakels te ontwijken en Febast naar de grote bloedklonter te leiden.